TEOG HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURULAR

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşecek TEOG Sınavı hakkında detaylı bilgi

SAYIN VELİLERİMİZİN VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

SINAVA GİDERKEN UNUTMAMANIZ GEREKENLER

-- En geç saat 8:30 da okulda hazır bulunmanız gerekmektedir. Okul servisleri çalışmalayacağı için kendi imkanlarınızla okula ulaşım sağlayacaksınız.

--Yanınızda en az iki adet yumuşak uçlu kurşun kalem, leke bırakmayan silgi ve kalemtıraş getirmeyi unutmayınız.Telefon vb. elektronik cihazlar kesinlikle yasaktır.

-- Su, kuruyemiş vb. atıştırmalık getirmeyi unutmayınız.

2016-2017 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLAR e-KILAVUZUnu http://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2016_10/07062150_20162017retimylortaksnavlareklavuzu.pdf adresinden indirip inceleyebilirsiniz.

SINAV GÜNLERİ VE SIRASI AŞAĞIDAKİ TABLODA VERİLMİŞTİR.

ÖĞRETMENLERİMİZE, OKUL MÜDÜRÜMİZ HOŞNAF YILDIRIM´IN SUNUMU İLE TEOG SINAVI HAKKINDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ 22.11.2016 SALI GÜNÜ DÜZENLENMİŞTİR.