Kas

Kardeş Okul proje çalışmalarımız kapsamında bu yıl ki yardımlarımız Gaziantep Hayriye Osman Külekçi İlkokuluna ulaştı. Okul Müdürümüz Gülümser ERDEM başkanlığında yürütülen çalışmalarla, yardım götürdüğümüz okullardaki öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğu görmek hepimizi çok mutlu etti.

May

Çevrenin korunması ve geri dönüşüm konusunda değişik paydaşlarla çeşitli projeler üreten Çankaya Belediyesi, son olarak üniversite ve okulumuz öğrencilerininde katılım sağlayarak  birlikte çalıştığı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

May

21 Mayıs 2015 Perşembe günü TEMA Vakfı temsilcileri okulumuzu ziyaret etti. 2/A ve 2/C sınıflarına eğitim veren vakıf üyeleri, günün anısına okul bahçemize öğrencilerimizle birlikte fidan dikti.

May

Rica ile, merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklâli kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamalıdır. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 96. yıl dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladık.